Wat kost het?

Herstelling

Het herstellen van een voorruit is tot vijf keer goedkoper dan een nieuwe autoruit. Daarom raden we aan niet te lang rond te rijden met een sterretje in uw voorruit. Zo voorkomt u dat het een grote barst wordt en de factuur dus ook hoger oploopt.

Voor een herstelling bij AutoGLASS Center mag u rekenen vanaf 55 euro inclusief btw. Benieuwd hoeveel het u exact zal kosten? Vraag hieronder kosteloos een offerte aan.

Let op: het herstellen van steenslag is niet altijd mogelijk.
Een herstelling kan indien:

  • Het sterretje niet groter is dan een muntstuk van 2 euro;
  • De inslag zich op meer dan 1 cm van de rand van de ruit bevindt;
  • Er geen vocht in de beschadiging zit;
  • Er geen losse glassplinters in de beschadiging zitten;
  • De schade niet te zeer bevuild is.

De herstelling is - indien bovenstaande factoren optimaal zijn - nagenoeg onzichtbaar. Op een ruitherstelling geniet u levenslange garantie. Meer weten hierover? Bekijk onze verkoopsvoorwaarden of vraag ernaar in onze filialen.

Het uitvoeren van een herstelling neemt ongeveer 30 à 45 minuten in beslag.

Vervanging

Hoeveel betaalt u voor een nieuwe autoruit? Dat is een moeilijke vraag. Niet alleen verschilt een voorruit, zij- of achterruit in prijs afhankelijk van het merk en type van de wagen. Ook de verschillende opties spelen een rol.

AutoGLASS Center kiest voor Europees gekeurde autoruiten. Hierdoor garanderen we dat uw nieuwe autoruit van dezelfde OEM-kwaliteit (Original Equipment Manufacturer) is als de originele ruit.

Ervaren technici demonteren de beschadigde autoruit en monteren het nieuwe exemplaar met de nodige ervaring en precisie. Hierbij gebruiken we enkel OEM-gekeurde materialen.

Benieuwd naar hoeveel het vervangen van uw autoruit kost? Vraag hieronder kosteloos een offerte aan. Ook bij ruitvervangingen geniet u levenslange garantie. Meer weten? Lees onze verkoopsvoorwaarden of vraag ernaar in onze filialen.

Let op: de auto's van vandaag komen met lichtsensoren, voorruitverwarming, rijbaanassistent,... tal van deze technieken zitten gedeeltelijk in of achter de voorruit verwerkt. Het zal u dan ook niet verbazen dat er voor sommige type auto's wel meer dan 10 verschillende autoruiten zijn. Wees dus zo volledig mogelijk in uw offerteaanvraag.

Een ruitvervanging duurt ongeveer een anderhalf uur.


Bent u verzekerd tegen glasbreuk? Dan hoeft u bij AutoGLASS Center niets te betalen. Wij brengen dit voor u in orde.