De voordelen van
getinte ruiten

Getinte autoruiten bieden tal van voordelen. Zo weert de getinte raamfolie warmte en houdt deze maar liefst 99 % van de UV-straling tegen. Dankzij het ‘spiegeleffect’ aan de buitenkant zijn waardevolle spullen in de auto bovendien minder goed zichtbaar, wat dan weer de kans op inbraak verkleint. Daarbovenop maakt de glasfolie het voor dieven moeilijker een autoruit in te slaan en heeft u bij een mogelijk ongeval geen last van gevaarlijke rondvliegende glassplinters. Mooi meegenomen: uw wagen ziet er onmiddellijk ook wat strakker en sportiever uit.

Wij zorgen voor een
professionele plaatsing

Bij AutoGLASS Center garanderen we u een professionele plaatsing van ruitenfolie. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring en blinderen uw autoruit zonder luchtbellen of vouwen. Hierbij heeft u steeds de keuze uit verschillende tinten glasfilm: 5 %, 20 % of 35 %. 5% is de donkerste tint, 20% is de middelste tint (deze sluit het meest aan bij OEM tint), 35% is de lichtste tint waar u nog goed door kan kijken. Voorbeelden hiervan kan u bekijken in elk van onze filialen.

Bezoek onze drie filialen
Expertise met een warme service

Vakmanschap en
enthousiasme

Maarten nam de zaak van zijn ouders over in 2017. Tegenwoordig staat er achter AutoGLASS Center dan ook een warm team van een tiental deskundige medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven voor iedere klant. Met veel vakmanschap en nog meer enthousiasme gaan we voor u aan de slag!

Wij zijn erkend door:

  Aanvraag offerte tinten

  1*: 5% is de donkerste tint, 20% is de middelste tint (deze sluit het meest aan bij OEM tint), 35% is de lichtste tint waar je nog goed door kan kijken.

  Drie filialen tot uw dienst

  Bree

  Ind. Vostert
  Kipdorpstraat 48
  3960 Bree

  Telefoon: +32 89 46 73 33
  Meer info

  Lommel

  Ind. Kristalpark 4150
  Louis Pasteurstraat 19
  3920 Lommel

  Telefoon: +32 11 55 54 18
  Meer info

  Autoglass Sint-Truiden

  Sint-Truiden

  Ind. Poort Sint-Truiden 5800
  Bedrijvenstraat 5800
  3800 Sint-Truiden / Brustem

  Telefoon: +32 11 69 53 97
  Meer info

  Neem gerust
  contact op

  We verwelkomen u graag in onze vestigingen te Bree, Lommel of Sint-Truiden, waar we u een warme service garanderen. Neem gerust vrijblijvend contact op: we overlopen samen met u de diverse mogelijkheden voor uw wagen.

  Herstellen van
  steenslag

  Dit is enkel mogelijk indien

  • De grootte van de inslag niet groter is dan een muntstuk van 2 euro
  • De inslag zich op minstens 1 cm van de rand van de ruit bevindt
  • Er geen vuil of vocht in de beschadiging zit
  • Er geen losse glassplinters in de beschadiging zitten
  • De schade zich niet rechtstreeks in uw gezichtsveld situeert